Runda polariserade metall solglasögon kvinnor

Retro runda solglasögon kompletterar inte bara trenden med färg och klädstil, utan kan också användas i kontorsdräkter. Vanligtvis är den helt svarta kostymen som används på kontoret lite styv, och de retro runda solglasögonen kan göra att hela kroppen ser livlig ut. Klassiska retro runda solglasögon kräver vanligtvis några mycket fashionabla element för att köra, så konsumenter som behöver det bör också ta hänsyn till hår, ansikte och andra faktorer, annars kommer den rustika klänningen och frisyren bara att göra de retro runda solglasögonen blir tråkiga. Vår officiella glasögonwebbplats kan ge rimliga matchningsförslag för varje kund och välkomna de begärande och intresserade att konsultera.

chatta nu

Produktinformation

produkt introduktion

Retro runda solglasögon kompletterar inte bara trenden med färg och klädstil, utan kan också användas i kontorsdräkter. Vanligtvis är den helt svarta kostymen som används på kontoret lite styv, och de retro runda solglasögonen kan göra att hela kroppen ser livlig ut.

Klassiska retro runda solglasögon kräver vanligtvis några mycket fashionabla element för att köra, så konsumenter som behöver det bör också ta hänsyn till hår, ansikte och andra faktorer, annars kommer den rustika klänningen och frisyren bara att göra de retro runda solglasögonen blir tråkiga. Vår officiella glasögonwebbplats kan ge rimliga matchningsförslag för varje kund och välkomna de begärande och intresserade att konsultera.

Modell#:

W3080

Objekttyp:

Kvinnors solglasögon

Rammaterial:

Metall

Linsmaterial:

TAC

Ålder

Vuxen

Produktinformation

Rund metall solglasögon storlekRunda metall solglasögon färger

Betalning och frakt

Kina solglasögon leverans och betalning

Ett par:Ny leende Face Metal Solglasögon Metal Nästa:Magaluma solglasögonglasögon för män

Förfrågning