Retro runda metall solglasögon

Många av dagens klassiska artiklar har applicerats på nytt med etikettens trend, men detta kräver också goda matchningsförmågor för att göra retro till en trend, annars blir retro-saker bara kontraproduktiva. Retro runda solglasögon är de objekt som har återuppträtt på trend scenen under de senaste åren, och matchningskompetensen för denna solglasögonstil är också högre. Annars blir hela stilen väldigt retro, så den klassiska retrocirkeln Hur reflekterar solglasögon trenden? Jämfört med vår låda och böjda solglasögon ger runda solglasögon oss lite rolig och retro känsla. Den lösa långa kjoldräkten ger en lat känsla, och det runda solglasögonparet ger en känsla av utsökta.

chatta nu

Produktinformation

Produktinförande

Många av dagens klassiska artiklar har applicerats på nytt med etikettens trend, men detta kräver också goda matchningsförmågor för att göra retro till en trend, annars blir retro-saker bara kontraproduktiva. Retro runda solglasögon är de objekt som har återuppträtt på trend scenen under de senaste åren, och matchningskompetensen för denna solglasögonstil är också högre. Annars blir hela stilen väldigt retro, så den klassiska retrocirkeln Hur reflekterar solglasögon trenden?

Jämfört med vår låda och böjda solglasögon ger runda solglasögon oss lite rolig och retro känsla. Den lösa långa kjoldräkten ger en lat känsla, och det runda solglasögonparet ger en känsla av utsökta.

Modell#:

W3077

Objekttyp:

Metall solglasögon

Rammaterial:

Metall

Linsmaterial:

PC

Ålder

Vuxen

ODM / OEM-tjänst:

Ja

MOQ:

20st

Paket:

1 st / OPP-väska, 20 st / inre låda, 500 st / CTN

Provtid:

3-7 arbetsdagar

Leveranstid:

7 dagar efter mottagandet av betalningen

Certifikat:

FDA, CE

Produktinformation

Rund punkmetall solglasögon storlekOlika färger punkmetall solglasögon

Betalning och frakt

Kina solglasögon leverans och betalning

Ett par:Runda aluminium-magnesium solglasögon polariserade Nästa:Klassiska solglasögon för pilotmetall

Förfrågning