Magaluma solglasögonglasögon för män

Varför måste du ha glasögon? De flesta cyklister åker på vägen, och på en soldag reflekterar vägen solljus bättre än lera eller gräs. På grund av de olika körställningarna har ryttaren mer tid att titta direkt på vägen än den genomsnittliga cykelrytaren och därmed få mer UV-reflektioner. Långsiktig absorption av ultravioletta strålar i ögonen kan orsaka grå starr! De flesta av vännerna som cyklar har ögon. Upplevelsen av att blåsa av vinden och riva i ögonen och främmande kroppar? Om du åker på den snötäckta vintern eller i den snötäckta Tibet, skiner solen direkt på ögonen efter reflektion över snön, är det lätt att drabbas. "Snow Blindness", ridglas kan skydda dina ögon kraftigt mot dessa skador. Den unika mjuka, professionella näsplattformen är helt annorlunda än vanliga solglasögon, som säkert kan skydda näsan från skador orsakade av gravitation.

chatta nu

Produktinformation

produkt introduktion

Varför måste du ha glasögon? De flesta cyklister åker på vägen, och på en soldag reflekterar vägen solljus bättre än lera eller gräs. På grund av de olika körställningarna har ryttaren mer tid att titta direkt på vägen än den genomsnittliga cykelrytaren och därmed få mer UV-reflektioner. Långsiktig absorption av ultravioletta strålar i ögonen kan orsaka grå starr! De flesta av vännerna som cyklar har ögon. Upplevelsen av att blåsa av vinden och riva i ögonen och främmande kroppar? Om du åker på den snötäckta vintern eller i den snötäckta Tibet, skiner solen direkt på ögonen efter reflektion över snön, är det lätt att drabbas. "Snow Blindness", ridglas kan skydda dina ögon kraftigt mot dessa skador.

Den unika mjuka, professionella näsplattformen är helt annorlunda än vanliga solglasögon, som säkert kan skydda näsan från skador orsakade av gravitation.

Modell#:

W3079

Objekttyp:

Goggles Solglasögon

Rammaterial:

Metall

Linsmaterial:

TAC

Ålder

Vuxen

ODM / OEM-tjänst:

Ja

MOQ:

20st

Paket:

1 st / OPP-väska, 20 st / inre låda, 500 st / CTN

Provtid:

3-7 arbetsdagar

Leveranstid:

7 dagar efter mottagandet av betalningen

Certifikat:

FDA, CE

Produktinformation

Hög kvalitet metall solglasögon storlekHög kvalitet metall solglasögon färger

Betalning och frakt

Kina solglasögon leverans och betalning

Ett par:Runda polariserade metall solglasögon kvinnor Nästa:Runda aluminium-magnesium solglasögon polariserade

Förfrågning