2019 New Design Fashion Metal Solglasögon

Många flickor är missnöjda med sitt eget naturliga gåsansikte. I själva verket är ansiktet inte det vi kan välja, men vi kan göra ansiktet mer perfekt genom några solglasögon som modifierar ansiktet. Låt oss ta en titt på hur man analyserar ansiktsegenskaperna hos flera ansiktstyper genom solglasögon. Kinesisk karaktärs ansikte: Eftersom ansiktsens kontur är för hård är det nödvändigt att mjukgöra ansiktsens kontur med strömlinjeformade eller runda solglasögon och öka ansiktslängden för att få en estetisk effekt; Långt ansikte: Eftersom ansiktet är långt måste du bära en rund eller djupprofil solglasögon för att minska ansiktslängden och öka ansiktsbredden.

chatta nu

Produktinformation

produkt introduktion

Många flickor är missnöjda med sitt eget naturliga gåsansikte. I själva verket är ansiktet inte det vi kan välja, men vi kan göra ansiktet mer perfekt genom några solglasögon som modifierar ansiktet. Låt oss ta en titt på hur man analyserar ansiktsegenskaperna hos flera ansiktstyper genom solglasögon.

Kinesisk karaktärs ansikte: Eftersom ansiktsens kontur är för hård är det nödvändigt att mjukgöra ansiktsens kontur med strömlinjeformade eller runda solglasögon och öka ansiktslängden för att få en estetisk effekt;

Långt ansikte: Eftersom ansiktet är långt måste du bära en rund eller djupprofil solglasögon för att minska ansiktslängden och öka ansiktsbredden.

Modell#:

W3082

Objekttyp:

Metall solglasögon

Rammaterial:

PC

Linsmaterial:

PC

Ålder

Vuxen

ODM / OEM-tjänst:

Ja

MOQ:

100pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktinformation

Bra design mode metall solglasögon storlekFärgglada nya solglasögon för metalldesign

Betalning och frakt

Kina solglasögon leverans och betalning

Ett par:Fashion Shiny Diamond Square Solglasögon Nästa:Runda polariserade metall solglasögon kvinnor

Förfrågning