PR-Candy Color Metal Temple Solglasögon

Grått objektiv - sänker ljusstyrkan men ändrar inte den verkliga färgen på färgen Bruna och bärnstenslinser - minskar den blå delen av solen och reducerar därmed diseffekten som orsakas av blått ljus, men det är mer troligt att den ursprungliga färgförändringen av föremålet än den grå beläggningen. Gula linser - mer i stånd att minska dimman orsakad av blått ljus, så att landskapet blir tydligare och skarpare, men det är också mer troligt att orsaka objektets ursprungliga färg. Gröna objektiv - Möjlighet att filtrera lite blått ljus för att minska bländning och öka kontrasten mellan objekt Röda röda objektiv - Om du gillar vatten eller utomhussport är det bäst att bära det här objektivet eftersom det har en mycket god kontrast på en blå eller grön bakgrund.

chatta nu

Produktinformation

produkt introduktion

Grått objektiv - sänker ljusstyrkan men ändrar inte färgens verkliga färg

Bruna och gula linser - minska den blå delen av solen och reducerar därmed diseffekten som orsakas av blått ljus, men det är mer troligt att det förorsakar objektets ursprungliga färgförändring än den grå beläggningen.

Gula linser - mer i stånd att minska dimman orsakad av blått ljus, så att landskapet blir tydligare och skarpare, men det är också mer troligt att orsaka objektets ursprungliga färg.

Grön lins - Möjlighet att filtrera lite blått ljus för att minska bländning och öka kontrasten mellan objekt

Rosröd lins - Om du gillar vatten eller utomhussport är det bäst att bära det här objektivet eftersom det har en mycket god kontrast på en blå eller grön bakgrund.

Modell#:

W2038

Objekttyp:

Candy solglasögon

Rammaterial:

PC och metall

Linsmaterial:

PC

Ålder

Vuxen

ODM / OEM-tjänst:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktinformation

Kampanj Candy Color Metal tempel solglasögon

Betalning och frakt

Kina solglasögon leverans och betalning

Ett par:Party Candy Metal Temple Solglasögon Nästa:Godis färg solglasögon metall armar

Förfrågning