Candy Color Solglasögon För Promotionsfest

Problemet med att spegelobjektivet i solspegeln lätt deformeras och linsen är benägen att repor har varit ett problem för många solglasögon som bär. Men dessa problem kan effektivt lösas genom att hålla några små vanor, men många vänner känner problem och inte implementerar dem. Med tiden kan naturen inte bilda en vana att underhålla solglasögon, så de flesta av vännernas solglasögon kommer att göra Det är så lätt att skada, så låt oss ta en titt på tips och tips om solglasögonsplockning och underhåll. Oavsett om det är solglasögon eller glasögon, i den vanliga plockningsprocessen kommer det att orsaka många mindre slitage och skador på ramen. Till exempel är det många människors vana att plocka upp solglasögon med en hand, men det är väldigt lätt att få solglasögon att vara lösa och deformerade över tid; Det är dags att utveckla vanan att hålla templen med båda händerna och ta bort solglasögon framifrån. Dessa två sätt att plocka upp solglasögon är inte besvärande, men det senare är uppenbarligen mer skyddande än det förra.

chatta nu

Produktinformation

produkt introduktion

Problemet med att spegelobjektivet i solspegeln lätt deformeras och linsen är benägen att repor har varit ett problem för många solglasögon som bär. Men dessa problem kan effektivt lösas genom att hålla några små vanor, men många vänner känner problem och inte implementerar dem. Med tiden kan naturen inte bilda en vana att underhålla solglasögon, så de flesta av vännernas solglasögon kommer att göra Det är så lätt att skada, så låt oss ta en titt på tips och tips om solglasögonsplockning och underhåll.

Oavsett om det är solglasögon eller glasögon, i den vanliga plockningsprocessen kommer det att orsaka många mindre slitage och skador på ramen. Till exempel är det många människors vana att plocka upp solglasögon med en hand, men det är väldigt lätt att få solglasögon att vara lösa och deformerade över tid; Det är dags att utveckla vanan att hålla templen med båda händerna och ta bort solglasögon framifrån. Dessa två sätt att plocka upp solglasögon är inte besvärande, men det senare är uppenbarligen mer skyddande än det förra.

Modell#:

W2039

Objekttyp:

Candy solglasögon

Rammaterial:

PC och metall

Linsmaterial:

PC

Ålder

Vuxen

ODM / OEM-tjänst:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktinformation

Transparent Lens Metal Temple Solglasögon storlekCandy Color Solglasögon för Party

Betalning och frakt

Kina solglasögon leverans och betalning

Ett par:Nej Nästa:Party Candy Metal Temple Solglasögon

Förfrågning