Vad ska vi vara uppmärksamma när du väljer solglasögon

- Dec 18, 2020-

Solglasögon inte bara har den åtgärd som förhindrar ultraviolett stråle, förhindra starkt ljus, förhindra svindel , men också vara symbolen för ett slags vogue. Nuförtiden blev det redan en av de nödvändiga artiklarna av samlas konsumenten, lek en viktig roll i modernt liv. På grund av detta, produkten kvaliteten på solglasögon lockar mer och mer uppmärksamhet från samhället.

 

Som vanliga konsumenter, vad ska vi vara uppmärksamma när man väljer solglasögon ?

 

1. Uppfylla provningsstandarderna i landet.

För närvarande är de vanligaste testkriterierna i olika länder: Europeisk standard EN1836, amerikansk standard ANSI Z80.3, australisk standard AS/NZSI1067, och kinesisk standard QB2457. Genomförandet av dessa standarder har en mycket god tillsynseffekt på cirkulationsmarknaden av solglasögon, och skyddar effektivt konsumenternas rättigheter och intressen och den personliga säkerheten.

 

2.Vskydd tecken

Den huvudsakliga funktionen av solglasögon är att förhindra starkt ljus och bländning, särskilt ultraviolett strålning, så att skydda ögats hälsa från skador på sommaren. Skador av ultravioletta strålar för mänskliga ögon beror främst på våglängden av ultravioletta strålar, strålningstid och strålningsintensitet samt styrkan i mänskliga ögon egna försvarsmekanism. Hornhinna och lins är de ögonvävnader oftast skadas av ultravioletta strålar, och sol keratit och hornhinnans endotel skada.

Följaktligen, säger helt enkelt, när man köper sunglassEs, måste vara uppmärksamma på lins och pack har "UV400" och "förhindra ultraviolett ray" märke.

 

3. Identifiering av säkerhetsprestanda

Solglasögon med säkerhetsskyddsfunktioner är tillverkade av slagtåliga material, som PCObjektiv, och är ofta märkta med "slagtålig prestanda", "FDA-godkänd" och "i linje med högsta standard i Europa och USA" på etiketter och instruktioner. Sådana produkter är ett bra val för motorcykelförare och förare som har speciella krav på säkerhetsprestanda.

 

4. Beroende på händelsen

Beroende på ljuskälla och tillfälle kommer linsens färg att påverka skuggningseffekten. Om du vill att dina solglasögon ska vara effektiva mot sommaren bländning, bör du hålla dina glasögon tillräckligt djupt i färg, men när ridning eller körning, inte välja linser som är för mörkt. Gula, orange och ljusröda solglasögon kan orsaka ansträngda ögon, men gula linser fungerar bättre i rött respektive grönt för att skilja trafikljus.

 

5. Klä dig efter din personliga stil och ansiktsform

För moderna människor,Solglasögonär inte bara för att blockera solen , men mer för matchande kläder och göra sigSerSvalare. Solglasögon fungera som fashionabla artikeln,Det's bättre varaHarmoniskMellanGlasögonOchansiktsform,KläOchTemperament.

 

Med ett ord, som konsumenter,Vibör överväga produktens kvalitet, varumärke, stil och stil samordning när du väljer solglasögon produkter. Vid inköps tidpunkten, bör komplett förpackning begäras, och hålla det väl, detta är tillverkarens engagemang för produktens prestanda. Eller låta handlaren markera dessa ytterligare skyddande funktioner på fakturan, när tvisten inträffar, kommer inte att vara passiv på grund av brist på bevis.