Topp 10 solglasögon märken under 2019

- Nov 29, 2019-


År 2019 släpptes den senaste listan över solglasögon. Låt oss ta en titt på varumärkena i denna lista.


De tio bästa listorna över solglasögon. Denna lista stöds av CNPP big data-plattformen. Den analyserar omfattande olika styrkauppgifter såsom populariteten hos solglasögonindustrimärket, antalet anställda, storleken på företagets tillgångar och driftssituationen och släppte denna lista. Uppgifterna är endast för användarnas bekvämlighet att hitta en bra varumärkesreferens. För den specifika listan, se de senaste uppdaterade uppgifterna.


NO.1 RayBan

Det världsberömda solglasögonvarumärket grundades i USA 1930 och är placerat inom high-end glasögon. Linsen är främst synonymt med glaslinser och är en synonym för solglasögon som blockerar starkt ljus. Det har rykte om "en symbol för amerikansk kultur"


NO.2 BOLON

Grundades 2002 och är ett välkänt solglasögonmärke under den franska Essilor-gruppen. Det främjar främst vuxna solglasögon / optiska linser och barnens solglasögonsprodukter. Det lockar marknadens uppmärksamhet för sin moderna och eleganta varumärkeston.


NO.3 PROSUN

Kinas välkända professionella solglasögontillverkare grundades 1993 och har varit känt för att ge bärare "adaptiva" glasögonsystem.


NO.4 PARIM

Grundades 1992, ett välkänt varumärke i Fujian-provinsen, Kina, en pionjär inom märkesvaror för inhemskt mode, ett företag som specialiserat sig på design, produktion och försäljning av glasögon och solglasögon.


NO.5 OAKLEY

Grundades 1975 och de tio bästa varumärkena av solglasögon och polarisatorer, kända för utmärkt optisk högupplöst teknik, specialiserat på produktion av solglasögon.


NO.6 Polaroid

Ett märke som har sitt ursprung i USA 1937 och fokuserat tidigare på polarisatormarknaden, sålt till inhemska och utländska marknader med en kombination av funktion och mode.


NO.7 MOLSION

Ett välkänt märkesvarumärke i Kina med mode / individualitet, publicitet och design.


NO.8 Prsr

Det trendiga solglasögonvarumärket, som grundades 2002, skapades av Yingchang Glasses, ett välkänt solglasögonmärke med fokus på produktforskning och utvecklingsdesign och funktionell innovation.


NO.9 HelenKeller

Välkänt solglasögonmärke som ärver amerikansk klassisk modedesignstil med intellektuell / elegant / avslappnad modestil, specialiserad på FoU, design, produktion och försäljning av inhemska och utländska märkesglasögon.


NO.10 ArnoldPalmer

Produktlinjen grundades i USA 1955 och täcker många branscher som mode, hemtextilier, skor och glasögon och är populärt bland konsumenterna för sitt färgmode.