LOHO Kolfiberglasögon, hjälper till att uppgradera konsumtionen inom glasögonindustrin

- Dec 17, 2019-


Carbon fiber glasses


Inom ramen för en enorm marknad, som ett ledande företag inom den snabbmodiga verksamheten inom glasögonindustrin, samtidigt som man påskyndar byggandet av viktiga projekt har LOHO-glasögon också åtagit sig att vägleda glasögonföretagen att påskynda deras omvandling och uppgradering, och implementera innovationsdrivna.


LOHO-designers har arbetat hårt för att bryta igenom begränsningarna i den traditionella glasögonindustrin och möta konsumenternas behov genom kontinuerlig innovation inom stil och material. För detta ändamål inrättade LOHO ett speciellt FoU-team. De jämförde vissa rammaterial som för närvarande är populära på marknaden. De trodde att de inte kunde uppfylla standarden för "revolutionerande produkter", så de låste sitt fokus på att hitta ett nytt material och så småningom provade Boldly ett nytt fibermaterial-kolfiber.


Sedan den första introduktionen av kolfiberglasögon av LOHO 2015 har kolfiberglas genomfört fyra generationer av uppgraderingar. De nya fjärde generationens glasfiberglas är också desamma som de tre tidigare generationerna, och de har snabbt blivit en "nettröd" enda produkt vid listan. Sedan dess har den kumulativa försäljningen online och offline nått miljoner!


Kolfiber är en ny typ av fibermaterial med hög hållfasthet och hög modulfiber med en kolhalt på 95% eller mer. Det används vanligtvis inom biltillverkning, flyg- och rymdindustri och tillverkning av banbrytande militära kämpar. Det har rykte att vara "mjukt ute och styvt inuti" och har rykte som svartguld. Dess densitet är lägre än aluminiumlegeringen i iPhone-fodralet, och vikten är mindre än 1/4 av stålens. Det är 20 gånger starkare än järn. Efter noggrann övervägande och undersökning bestämde LOHO-designern att detta är ett mycket lämpligt material för att skapa bildramar. Designteckningarna har genomgått mer än tio modifieringar och hundratals justeringar. Produktionsprocessen har förbättrats 10 gånger och 374 detaljer har polerats. , De sista 7,87 gram av den färdiga ramen förvånade konsumenterna: de lättaste glasögonen någonsin!


LOHO tar "lätthet" som tema och betonar att "lätt" alltid kommer att vara den viktigaste punkten för iterativ innovation av rammaterial. Idag har antalet personer som bär glasögon ökat betydligt. Det är LOHOs ursprungliga avsikt att hålla glasögon från att bli en börda och besvär för alla som bär glasögon. "Glasögon bör förbättra utseendet", detta är begreppet LOHO-glasögon. Samtidigt är förutsättningen att göra glasögon värda det extra värdet inte att tynga näsbron. Därför har viktminskningen av glasögon blivit den viktigaste drivfaktorn för utvecklingen av glasögonmaterial.