Hur man väljer solglasögon passar ditt ansikte

- Dec 21, 2020-


Med utvecklingen av tiden, folk köper solglasögon inte längre helt enkelt för att skydda sina ögon från UV-skador, men mer för att göra sig ser vackrare. Så hur väljer du rätt solglasögon för att få dig att se cool, stilig och vacker?

 

1. Välj efter din brynform

I allmänhet är ögonbryn idealiskt i linje med toppen av solglasögon ram och något ovanför den.

Ögonbryn topp och ögonbryn svans kan vara något högre än ramen, ögonbryn och ram i linje vanligtvis ser den mest harmoniska.

En uppvänd panna är inte lämplig för uppåtvända solglasögon (såsom katt ögon), vilket kommer att göra dina funktioner ser mer uppåtvänd.

 

 

2. Välj efter ögats position

När ögat är påUppav linsen, är det lätt att visas slouchy, håglös;och jagt's roligtnär ögonlängst ner.

Dela glasen horisontellt på mitten, med ögonen något ovanför "skiljelinjen"är den bästa .

Ögonpositionen kan justeras genom ögonglasens nässtöd och glasögonens ben.

 

3.Välj efter din näsa

Näsan är den enda vertikala linjen i ansiktet, betonar denna linje kan öka den tredimensionella känslan av ansiktet

Personer med korta näsor bör välja linsen ram kontakten ovanpå solglasögon som visuellt "växa" näsan, och vice versa för solglasögon med kontakten på botten.

Solglasögon med hög kontakt på linsramen passar även för personer med stor näsa. Om ramen inte rör näsan, och ramen själv är tunnare, kommer effekten att bli bättre.

 

4. Välj efter din ansiktsform

Personer med avlånga ansikten tenderar att bära runda glasögon för att göra deras ansikten ser kortare visuellt, medan linserna är mer lämpade för varma toner som rosa eller vin för att lägga mjukhet i ansiktet.

Personer med ett runt ansikte föredrar glasögon med enstora ochtjock ram. Om du väljer glasögon med tunna ramar visas ditt ansikte större. Du kan välja mörkare linser för att få ditt ansikte att se mer kompakt ut.