FLYMOON solglasögon fabrik

- Nov 23, 2019-


sunglasses factory


FLYMOON Glasses Factory är beläget i Duqiao Town Industrial Zone, Taizhou City, Zhejiang-provinsen, Kina. FLYMOON Glasses Factory är en tillverkare av solglasögon, optiska glasögon, polarisatorer, bambusglasögon, solglasögon av glasharts, solglasögon för kvinnor, solglasögon för barn och andra produkter. Produkterna från FLYMOON-glasfabriken har en hög status bland konsumenterna. Företaget har etablerat långsiktiga och stabila samarbetsrelationer med många återförsäljare och agenter från hela världen. FLYMOON glasfabrik tillverkar solglasögon, optiska glasögon, polarisatorer, bambusglasögon, glasharts solglasögon, kvinnors solglasögon, barns solglasögon, hela sortimentet, priset är rimligt.


FLYMOON glasfabrik har en stark styrka, god kredit, följer kontraktet, garanterar produktkvalitet och har vunnit kundernas förtroende med principen om mångfaldshantering och principen om små vinster men snabb omsättning. Våra produkter är CE- och FDA-certifierade. Produktkvalitet uppfyller internationella standarder.


sunglasses manufacture


Kontorsadressen till FLYMOON Optical Factory är belägen i Jiaojiang District, Taizhou, Zhejiang, Kina. Fabriken har utvecklats i 9 år och är villig att samarbeta med våra kunder för att söka gemensam utveckling och fortsätta att erbjuda utmärkta produkter och tjänster för nya och gamla kunder. FLYMOON-glasfabriken följer alltid företagets princip om ”Ärlighet, sanning, service och tillfredsställelse” och följer kundernas behov fullt ut och genomför kontinuerligt produktinnovation och serviceförbättring.


Fabrikskontakt Tel: +86 13736296266. E-post: odmdesign@qq.com. Ser fram emot din förfrågan.