Holländska varumärket EFE skiner på MIDO: s första MIDO-utställning

- Dec 27, 2019-


Milan International Optical Glasses Exhibition


MIDO, den årliga internationella optiska glasutställningen i Milano, Italien, är världens största glasutställning, känd som OS i glasögonbranschen. MIDO 2019 lockade till sig mer än 2 000 varumärken och mer än 1 100 företag inom glasögonindustrin från mer än 40 länder och regioner samlades. Totalt kom cirka 40 000 industribesökare från 60 länder till utställningen. Karnevalet i glasindustrin är också en fest för glasindustrin.


Som ett av de berömda europeiska glasögonmärkena har de nederländska EFE-glasögonen blivit inbjudna att tävla med varumärkets bästa globala glasögonmärken, och tävla med de internationella berömda varumärkena PRADA, OAKLEY, JUDITH LEIBER, DONNA KARAN, YVESSAINT LAURENT, DKNY, LOUIS VUITTON , CHANEL, DIOR, CARTIER, BOLON, RAY BAN; CELINE, LOEWE, GIVENCHY, PLLICE, FURLA under LVMH-gruppen; ESCADA, ETRO, FILA, FURLA, MINI, POLICE and STING; Essilor, G-Star RAW, Karl Lagerfeld, LACOSTE, MCM, Nike, Chloe, Salvatore Ferragamo, Valentino, Calvin Klein, Essilor, Mont Blanc, Versace, may miu, mac Jacobs, Bulgarien, Hermes, Giorgio Armani, etc. tillsammans på 2019 MIDO.


Bland världens mest eftertraktade toppglasögonmärken är glasögonmärket EFE från Nederländerna särskilt iögonfallande. Designkonceptet för det nederländska EFE-glasögonvarumärket startar från avantgardemode och kombinerar västeuropeiska klassiker och nordiska minimalistiska designstilar, med kvalitet som kärnan. Den djupa förståelsen för modeelement och den oavbrutna strävan efter kvalitet har blivit en av ledarna för europeiska trendiga varumärken, och formar ett unikt modernt lätt modeestetik, enkelhet utan att förlora sin känsla för designpersonlighet, det bästa holländska hantverksmärket.


På den här utställningen använder den ikoniska stilen för herrglasögon från EFE-märket i Nederländerna den nya glanseffekten och mycket distinkta material för att matcha dess unika nyans och glans, och spela med EFE-glasögonen lugn och vishet avslappnad. EFE-märkta kvinnors glasögon balanserar perfekt mellan moderna element och elegant stil och kombinerar retro och modern charm. Samtidigt som kombinationen av tradition och innovation, elegans och teknik samt utseende och funktion förvandlas glasögonen till permanent klassisk tillbehör; det nederländska EFE-märket Neutral-glasögon fokuserar på mjuk och elegant och modern stil och kombinerar klassiker och innovation, estetik och funktionalitet och praktiska för att skapa den unika stilen och distinkta personligheten hos EFE-varumärket. Produkter av EFE-märkesglasögonserie tolkar det holländska estetiska attityden för ljusmodeliv från olika perspektiv som mode, modern, enkelhet och liv. Det holländska EFE-märket använde en mångfaldig och rik serie produkter för att lysa på MIDO 2019 Milan International Optical Glasses Exhibition och fick förmån och uppmärksamhet från många europeiska kunder.


EFE-glasvarumärket i Nederländerna använde den mångfaldiga och rika produktserien för att lysa vid MIDO 2019 Milan International Optical Glasses Exhibition, som startade en trend med lätt och trendig livsestetik i Nederländerna och väckte uppmärksamheten hos otaliga glaseliter.