china eyeglasses suppliers


★ Vår historia

Grundades 2011, har TaiZhou Feirong Glasses Co, Ltd nu blivit en av de viktigaste företagen i glasögonindustrin i Kina. Vi har specialiserat oss på glasögon OEM-bearbetning och varumärkesanpassning i nästan 8 år.


Vår fabrik

Feirong ligger i Taizhou Duqiao, huvudstaden i glasögon i Kina. Vi har egna fabriker. Allt detta innebär att vi har en unik fördel på produktpris, produktkvalitetskontroll, ledtid och så vidare. År 2018 flyttade fabriken till en större byggnad och inrättade en helt ny dammfri verkstad för att ytterligare förbättra produktkvaliteten och expandera produktionsskalan. De senaste precisionsmaskiner, högutbildad personal och många års erfarenhet av industri gör det möjligt för oss att producera vacker kvalitetsprodukt på vår egen fabrik. Vårt uppdrag är att skapa mervärde för våra gäster.


china sunglasses factory


Våra produkter

Feirong, som marknadsledare, designar, utvecklar och tillverkar glasögon. Våra produkter omfattar följande:

1.Sunglasses

2.Fashion solglasögon

3.TR90 solglasögon

4.Sports solglasögon

5.Promotional och Party solglasögon

6.Reading glasögon

7.Glas tillbehör

Och så vidare...

Alla våra produkter uppfyller internationella kvalitetsstandarder (CE Standard och FDA Standard, etc.)


china eyewear factory manufacturer supplier sunglasses made in china


Produktansökan

Stora helgdagar

Sociala gåvor

Modehändelser

Olika parter

Utomhus aktiviteter

Industriell och vetenskaplig forskning

Renovering

Daglig användning


Vårt certifikat

CE, FDA, BSCI


sunglasses certification


produktionsutrustning

Injektionsmaskin, Dammfri anläggning, Packningsmaskin, Beläggningsmaskin.


Produktionsmarknaden

Med högkvalitativa produkter, konkurrenskraftigt pris, utmärkt service och gott rykte har vi vunnit det stora stödet från kunder runt om i världen. Vi hanterar och förenklar även leveranskedjan för stora globala modemärken och återförsäljare. Vår huvudsakliga försäljningsmarknad: Nordamerika, Sydamerika, Europa, Australien, vissa Asien Länder och så vidare. Våra kvalitetskunder växer stadigt varje år.


Vår service

Kund först Skapa värde för kunder! Vi kräver alltid att vi uppnår den snabbaste, den senaste och mest pålitliga servicen. Vi hjälper inte bara kontrollpriset utan även den viktigaste kontrollkvaliteten här. Vi tillhandahåller även professionell ständig kundservice för att lösa problem. FeiRong, den partner du kan lita på!


sunglasses suppliers china